Forsbacka Idrottsklubb
Seger mot Mora!
2023-08-05 10:09
Fiken får fira efter Wiklunds 2-0 mål. 📸MoraTidning

Den sista matchen innan vårsäsongen gick på uppehåll slutade med en 2-0 vinst borta mot Mora!
En match som avgjordes redan i första halvlek efter mål av Loai och Wiklund! Mora pressade oss lite efter målen samt i andra halvlek men Fiken höll undan och kunde kassera in en ny seger och en ny nolla!

Detta hade coach att säga om matchen:

”En match där vi har 30 väldigt bra minuter som gör att vi vinner matchen med högt bolltempo, många olika slags anfall och effektiva när vi väl får chansen. Vi har tur då ett bra Mora har både en ribb och stolpträff. Men en klart godkänd första halvlek. Andra halvlek är inte alls bra, vi tappar otroligt mycket bollar i dumma lägen och ger oss själv inte chansen att kontrollera matchen vilket gör att Mora har mycket spel och mycket boll. Medans vi får koncentrera oss på försvarsspel och det gör vi väldigt bra vilket gör att vi lyckas hålla nollan och vinna en på förhand tuff match mot ett bra lag borta. ”