Forsbacka IK
Forsbacka Idrottsklubb
Förlust i Falun.
2023-08-25 10:09
Tyvärr blev det en tung förlust i Falun, nu gäller det att studsa tillbaka mot Fagersta i helgen (bild från senaste mötet)

Söndagens toppmöte slutade med ett rejält bottennapp. Korsnäs var numret för stora för dagen och matchen slutade hela 6-1 till hemmalaget.

Första halvlek kom vi in helt fel och 1-0 kom efter dryga 20 minuter. Tyvärr råkar vi även ut för en utvisning på Ragge i första halvlek och får spela en man mindre. Isak kommer in och gör en bra match men får otacksamt släppa in 5 mål där 4 trillar in i andra halvlek. Nils fick komma in och göra sitt första mål sen comebacken.

Ett tufft resultat där vi självklart hade hoppats på mer men insatsen för dagen var alldeles för dålig.

Kapten Blomqvist sätter sina ord på matchen:

”Givetvis väldigt besviken, 6-1 talar sitt tydliga språk. Första halvlek spelar vi helt okej men har svårt att ta oss fram till klara lägen. Sen får vi jobba hårdare med en man mindre men jag vill inte skylla förlusten på det. Vi fortsätter att spela vårt spel i andra och gör det bra men släpper in för enkla mål och ger inte Isak tillräckligt med stöd. Trots resultatet är jag stolt över grabbarna som gör ett otroligt jobb i andra! Nu siktar vi bara framåt och har fortfarande allt i egna händer!”

Matchen har vi analyserat och går vidare! Vi lär oss av misstagen och går för att ta revansch direkt i helgen hemma mot Fagersta.

Senaste mötet slutade med en 3-2 vinst efter ett sent avgörande från Elia! En match som var väldigt jämn mot ett bra motstånd. Efter veckans regnväder är det fortfarande lite oklart om matchen blir hemma på Mariehov men det hoppas vi! Information kommer.